КІЦМАНЬ 600

Головна » 2010 » Вересень » 02
 Верховна Рада виключила із закону про місцеві вибори вимогу про обов'язкову реєстрацію місцевих організацій політичних партій мінімум за 365 днів до дня місцевих виборів для участі в них. За прийняття в цілому законопроекту № 7043-1 "Про внесення змін до закону "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної республіки Крим, місцевих рад і сільських, селищних, міських голів" проголосували 264 депутати за 226 мінімально необхідних. На позачерговому засіданні народні депутати ухвалили зміни до закону про вибори депутатів місцевих рад.
 Обговорення змін до Закону про місцеві вибори вийшло бурхливим та емоційним. Зауважень у опозиції до авторів законопроекту назбиралося багато, зокрема, щодо формування складу територіальних виборчих комісій.
 Також цей закон установив, що в останні 6 місяців повноважень депутатів місцевих рад і місцевих голів, о ... Читати далі »
Категорія: Новини КІЦ | Переглядів: 877 | Додав: koizman | Дата: 02.09.2010 | Коментарі (0)

 Уже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято запроваджене з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки. Воно покликане привернути увагу суспільства до підприємницької ініціативи, сприяти подальшому розвитку малого і середнього бізнесу в країні. Свято встановлено в Україні згідно з Указом Президента України «Про День підприємця» від 5 жовтня 1998 року № 1110/98.
 Підприємництво у всі часи вибирають своїм покликанням енергійні, ініціативні люди, які уміють організувати і успішно розвинути нову справу, знайти і міцно зайняти своє місце в економіці. Це не лише талант, але і водночас велика праця, яка гідна пошани і підтримки влади. Сьогодні з повним п ... Читати далі »
Категорія: Новини КІЦ | Переглядів: 894 | Додав: koizman | Дата: 02.09.2010 | Коментарі (0)

Вітаю Вас Гість