КІЦМАНЬ 600

Головна » 2010 » Вересень » 2 » 5 вересня День підприємця
13:05
5 вересня День підприємця
 Уже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято запроваджене з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки. Воно покликане привернути увагу суспільства до підприємницької ініціативи, сприяти подальшому розвитку малого і середнього бізнесу в країні. Свято встановлено в Україні згідно з Указом Президента України «Про День підприємця» від 5 жовтня 1998 року № 1110/98.
 Підприємництво у всі часи вибирають своїм покликанням енергійні, ініціативні люди, які уміють організувати і успішно розвинути нову справу, знайти і міцно зайняти своє місце в економіці. Це не лише талант, але і водночас велика праця, яка гідна пошани і підтримки влади. Сьогодні з повним правом можна говорити про те, що підприємці міста та району упевнено заявили про себе і зайняли істотну нішу в економіці.
 Шановні підприємці! Ви займаєтеся по-справжньому важливою і відповідальною роботою, робите вагомий внесок у забезпечення соціальної стабільності громадян. Створення нових робочих місць, забезпечення населення необхідними товарами і послугами, наповнення бюджету і добродійна діяльність – все це складові вашої участі в розвитку краю, громадська організація «Кіцманчанин» висловлює щиру вдячність за вашу працю.
 Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом! Бажаємо вам успішної реалізації ваших планів, міцного здоров'я, родинного добробуту і всіляких гараздів, життєвої енергії та оптимізму на довгі роки!
Категорія: Новини КІЦ | Переглядів: 895 | Додав: koizman | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гість