КІЦМАНЬ 600

Головна » 2013 » Березень » 15 » 8 березня
14:18
8 березня
   

8 Березня

До міжнародного свята жінок чоловіки почали готуватися заздалегідь. Робили приємні подарунки, цікаві сюрпризи.

На передодні свята 7 березня до районного будинку культури стягався тлум людей подивитись на святковий концерт. В холі глядачі мали змогу роздивитись картини художника Віктора Кавюка, сувенірну продукцію Василя Деркача присвячену 600- літтю Кіцманя. Привертали увагу вишивки і плетіння з бісеру. Не залишили байдужими роботи фотоаматора Дмитра Сухарика.

В саме свято 8 березня, чоловічий колектив театру м. Кіцмань «А калина не верба» не залишився осторонь цієї дати. Запросивши прекрасну половину людства на святково – розважальну програму, що відбулась в барі «Смарагд». Учасники трупи взяли на себе обов'язки ведучих, розважали гостей конкурсами. Активних учасників нагороджували привітаннями і тематичними подарунками.

Для публіки виступали: комік – дует «Улан і Драгун», «Мегапопулярний Дзідзьо». Проводили конкурси і нагородження спеціальні гості «Валік і його Мама».

Свято відбулось за сприяння «Асоціації барви Буковини» і підтримки «Національного Координаційного Комітету сприяння протидії корупції».         




Категорія: Новини КІЦ | Переглядів: 1043 | Додав: koizman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гість