КІЦМАНЬ 600

Головна » 2012 » Липень » 18 » День міста
16:07
День міста

 

14 липня 2012 року  на святкування Дня міста та храмового свята Петра-Павла, яке відбулося на Кіцманському міському стадіоні, пройшли такі заходи:О 17.00 годині було урочисте відзначення та святкування Дня міста: - вшанування та нагородження Кіцманчан з нагоди 599річниці.


















Кращий організатор фестивалю та виступів року - Сухарик Дмитро  Васильович За активну життєву позицію, організацію святкування і переберії «Маланки» та позбору і обробці інформації  «Кращий сайт» з нагоди святкування «Дня міста».



















Кращий благодійник року Твердохліб –Ульріх Оксана Борисівна. У сфері з гуманітарної допомоги місту та з нагоди святкування «Дня міста».
















За активну життєву позицію за професіоналізм у  роботі та з нагоди «Дня міста» Фівчук Дмитро Іванович Лікар – невропатолог Кіцманської Районної лікарні.
















За сумлінну працю, успіхи у навчанні та вихованні підростаючого покоління та з нагоди «Дня міста» Рихло Оксана Борисівна вчитель хімії  Кіцманської районної гімназії.

За кращий двір  міста та з нагоди «Дня міста» Савчук Єлизавета Дмитрівна.

Кращий майстер народного промислу – вишивальниця та з нагоди «Дня міста» Стасюк Дарія Сильвестрівна та бабато інших міський голова Сергій Булега вшанував з нагоди «Дня міста».















На святі був присутній начальник Головного управління освіти і науки ОДА Михайло Бауер, а також Голова Кіцманської райдержадміністрації Олег Унгурян.
















Здивували різномаїттям пропонованих товарів і найрізноманітніших атракціонів приватні підприємці. Також надзвичайно вдало себе творчо "подали" прекрасні виконавці народних і сучасних пісень, вечір продовжив традиційний Кіцманський «Вечерок» зі святковим феєрверком.













































Валентин Ягодзинский




 


 


 


 



 



 




 



 


Категорія: Новини КІЦ | Переглядів: 2686 | Додав: koizman | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гість