КІЦМАНЬ 600

Головна » 2012 » Червень » 16 » На гостини до Івана - 2012
19:55
На гостини до Івана - 2012

В чоравідбувся етнофестиваль "На гостини до Івана", присвячений 71-ій річниці від дня народження українського режисера, сценариста та актора Івана Миколайчука.

Святкові столи, як і мріяв Іван, були накриті від Мамаївців до Чорториї. У кожному з сіл Кіцманського району лунала українська пісня, а гостей пригощали салом та горілкою.

 У фестивалі взяли участь і поважні гості , друзі та колеги  Івана, серед яких були відомі актори та режисери Олександр Ігнатуша, Сергій Тримбач, співачка Валентина Ковальська та інші.














У музеї-садибі Івана Миколайчука проходило родинне свято, яке зворушило до сліз старшу сестру актора Фрозину. Вона щиро подякувала організаторам та гостям свята за повагу та шану до Івана Миколайчука.






























Народна артистка, дружина Івана, Марічка Миколайчук сказала: "Я ніколи не говорю, що Іван помер. Він завжди живий в моєму серці і в моїх думках. Всім дуже вдячна за гостинний та теплий прийом, я завжди отримую позитивну енергетику від буковинців".


Кіцманський етнофольклорний самодіяльний театр  «А калина не верба» підготували до дня народження буковинського митця з Чорториї, яке відзначають 15 червня. мініатюри з фільмів, «Небилиці про Івана», «Білий птах з чорною ознакою», «Анничка», «Вавілон ХХ», «Лісова пісня. Мавка», «Така пізня, така тепла осінь».















































































































Категорія: Новини КІЦ | Переглядів: 2503 | Додав: koizman | Рейтинг: 2.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гість