КІЦМАНЬ 600

Головна » 2010 » Вересень » 12 » Партія Зелених України
16:08
Партія Зелених України
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Партія зелених України іде на місцеві вибори 31 жовтня і буде відстоювати у владі право українців на чисту екологію, здоров’я та якість життя.
 Таке рішення було затверджено на 19 позачерговому з'їзді Партії зелених України, що відбувся 7 серпня в Одесі, доповів уповноважений ОКР ЧОО ПЗУ І.Д.Боднараш на районних зборах ПЗУ 11 вересня в м.Кіцмані.
«Дослідження підтверджують, що станом екології стурбовані 60% українців. Наше головне завдання вирішувати екологічні проблеми на всіх рівнях влади. Відстоювати право кожного українця на чисте довкілля, якісні продукти харчування, питну воду. Все це визначає якість життя кожної людини. Будь-яка, навіть найбільш ефективна економічна модель, якщо вона не враховує екологічні вимоги, призведе до того, що українці будуть витрачати свої прибутки, перш за все, на ліки», - як заявила лідер Партії зелених України Тетяна Кондратюк. Вона зазначила, що партія активно працює над вирішенням екологічних проблем в країні. Проводиться постійний моніторинг стану довкілля в регіонах.
Партія зелених України є каталізатором цього процесу», - відзначила Т. Кондратюк. За її словами, заради досягнення цієї мети партія стає центром для об'єднання всіх «зелених» політичних та громадських організацій в єдину силу.
 
Категорія: Новини КІЦ | Переглядів: 1099 | Додав: koizman | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гість