КІЦМАНЬ 600

Головна » 2011 » Лютий » 3 » Пісня буде поміж нас
17:10
Пісня буде поміж нас


Цього року відзначаємо 62-гу річницю від дня народження поета і композитора
Володимира Івасюка. Його вважають одним із основоположників української естрадної музики. Велика кількість його пісень стали народними: "Водограй”, "Тільки раз цвіте любов”, "Я піду в далекі гори”, "Нестримна течія”, "Червона рута”, "Два перстені”, "Пісня буде поміж нас”. Загалом, В.Івасюк написав 107 пісень, 53 інструментальних твори, музику до кількох спектаклів.

Працював та дружив з Софією Ротару, Назарієм Яремчуком, Василем Зінкевичем. Окрім поетичного та композиторського талантів, В.Івасюк був чудовим музикантом - грав на фортепіано, віолончелі, гітарі. Майстерно виконував свої пісні. Мав художній талант, був неординарним живописцем.

В рамках відзначення дня народження Володимира Івасюка 27 лютого о11год., у районному Будинку народної творчості та дозвілля відбудеться конкурс української єстрадної пісні «Пісня буде поміж нас». Переможець конкурсу, стане володарем іменної стипендії ім.В.Івасюка, яка виплачуватиметься щомісячно протягом року.

У його день народження, 4 березня 2011р. в м.Кіцмані відбудеться святковий концерт памяті  В.Івасюка. 0 12 год. біля пам’ятника. Запрошуєм всіх бажаючих, хто не байдужий до української єстрадної пісні, приняти участь у концерті. Також відбудеться виставка художніх робіт.

Обов’язкова умова — виконання однієї з пісень Володимира Івасюка.

Організатор заходів відділ культури кіцманського РБК.  За сприянням райдержадміністрації, кіцманської міської та районої ради.

Медіа – партнер газета «Вільне життя».

Інформаційний спонсор – сайт «Старе місто»

 

Заявка на участь.

Оргкомітет

Віділ культури кіцманського РБК  тел.. 2 13 53

РБНТД тел..2 16 25

e-mail  kult_kic@ukr.net
Категорія: Новини КІЦ | Переглядів: 1191 | Додав: koizman | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гість