КІЦМАНЬ 600

Головна » 2010 » Грудень » 10 » Районна рада
17:49
Районна рада




Головою Кіцманської районної ради на першому організаційному засіданні сесії, яке відбулося 18 листопада, обрано заступника голови РДА Василя Ящука, який обраний до районної ради від партії «За права людини».

На посаду голови Кіцманської районної ради було чотири претенденти: голова райради попереднього скликання Микола Подільчук, заступник голови РДА Василь Ящук, колишній перший заступник голови РДА Марко Гунчак та працівник ОДА Василь Грекул.

За підсумками голосування перемогу отримав Василь Ящук, якого  підтримали 34 депутати із 58.

У Кіцманській райраді  13 депутатів від ВО «Батьківщина», 10 – від «Нашої України», 9 – від партії «За права людини», 8- від Фронту Змін, 6 – від Партії регіонів, 4 – «Свободи»,  4- Народної партії, 3 – НРУ, 1 – громадянської партії «Пора».


Найголовнішим, і як виявилося, найскладнішим питанням, яке розглядали депутати на другій сесії яке відбулося 9 грудня, районної ради шостого скликання, було обрання заступника голови райради. Тричі за різних кандидатів голосували народні обранці, і саме третю кандидатуру Марка Гунчака підтримала більшість: "за" проголосувало 39 депутатів.

Після обрання заступника депутати розглянули інші питання порядку денного. Зокрема, про регламент районної ради, про хід виконання районного бюджету за 11 місяців 2010 року та внесення до нього змін, про комплексну програму сприяння органам виконавчої влади по виконанню ними повноважень, делегованих районною радою та територіальним органам центральних органів виконавчої влади, задіяних в цих процесах на 2010-2013 роки.
Також на сесії було затверджено перелік постійних комісій районної ради, їх склад та керівників:
- з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, законності, охорони прав громадян, праці та соціального захисту населення (очолив С.М.Сандуляк);
- з питань соціально-економічного розвитку району, планування бюджету, фінансів та управління об’єктами спільної власності територіальних громад району (В.Ю.Голіней);
- з питань агропромислового комплексу району, екології та природних ресурсів (М.В.Чередарик);
- з питань освіти, культури, молоді, спорту (В.Ф.Колісник);
- з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства (В.Д.Залявський);
- з питань промисловості, транспорту, зв’язку, будівництва, житлово-комунального господарства, побутового, торговельного обслуговування населення (О.О.Скорейко).


Газета "Вільне життя"
























Категорія: Новини КІЦ | Переглядів: 1058 | Додав: koizman | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гість