КІЦМАНЬ 600

Головна » 2012 » Червень » 30 » Віталій Кличко в Кіцмані
14:04
Віталій Кличко в Кіцмані















 У вівторок, 26.06.12, чемпіон світу з боксу серед професіоналів у суперважкій вазі Віталій Кличко, який відвідав Буковину в якості лідера партії «УДАР», провів зустріч у Кіцмані.

На жаль Віталій прибув до Кіцманя із затримкою, але більше 4 тисяч кіцманчан терпляче чекали його, зустрівши оваціями і вигуками захоплення, настільки бурхливими, що, хтось з натовпу випадково зачепив кабель електромережі для озвучення, який тягнувся з найближчого приміщення.
















Першим зорієнтувався один прихильників знаменитого боксера Дмитро Сухарик, разом з Василем Філіпчуком (голова РО партії УДАР) кинувся виправити пошкодження. Мер Кіцманя  Сергій Булега запропонував власний подовжувач Дмитрові, завдяки якому несправність була усунута.


Взагалі підготувалися до зустрічі Віталія Кличка в Кіцмані досить непогано, не було ніяких політичних провокацій, як було вказано в деяких ЗМІ.  Навпаки, тільки надзвичайне бажання людей побачити чемпіона світу зблизька, привело до такого незначного інциденту. Тобто ми маємо справу зі звичайним людським фактором.
















Віталій навіть вжив декілька типових буковинських слів,зокрема слово "файно", що дуже схвально було сприйнято людьми- які побачили в Віталієві чудового оратора, красиву і інтелектуальну зі смаком (нічого лишнього і надто кричуще-розкішного) людину. Промова Віталія вражала своєю емоційною конкретністю- відчувалося, що цю людину дійсно болить за Державу взагалі і за кожного громадянина в цій державі зокрема.
















 Хочеться відмітити роботу інфомаційного сектору РО партії УДАР який зумів організувати фото та відеозйомку зустрічі.

В кінці зустрічі Віталій досить уважно поставився до охочих отримати автограф, зазделегідь їм підготувавши своє фото з автографом і ще досить довго, без будь якого натяку на втому (спортсмен є спортсмен), розписувався на боксерських рукавичках юнаків і «відкритках» дівчат.

 

 

Валентин Ягодзінський.

Категорія: Новини КІЦ | Переглядів: 2009 | Додав: koizman | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гість