КІЦМАНЬ 600

Головна » 2010 » Грудень » 23 » Головна ялинка міста
20:21
Головна ялинка міста













Головна ялинка міста вже монтується

Четвер, 23 грудня 2010р.

 З кожним днем наближення Нового року стає все відчутнішим. Сьогодні міська рада та  працівники із благоустрою міста на головному майдані Кіцманя – майдані Володимира Івасюка розпочали монтувати головну новорічну ялинку міста.

Убереться головна ялинка міста  різноманітними прикрасами: кольоровими кульоками та звірятами, незмінних зірочоками та сніжиноками,  дощиком, герляндами  тощо.

Міська рада подбає про те, щоб головна героїня новорічних свят була яскравою, освітить її різнокольоровими лампочоками, котрі світитимуться різними кольорами.

Всі ми з нетерпінням чекаємо вступу Нового 2011 року в свої права. Вже незабаром ми святкуватимемо Новий рік та Різдво Христове. Щаслива новорічна пора - привід згадати все краще, що відбулося в році минулому. Наше місто жило насиченим і цікавим життям. Нехай все, що радувало Вас у році, що минає, неодмінно знайде своє продовження в році наступному, - зазначив міський голова С.Булега.

Міський голова побажав, щоб Новий рік наповнив життя кожного щастям, затишком, обдарував здоров’ям, зігрів теплом і примножив щасливі миті життя.

Категорія: Новини КІЦ | Переглядів: 948 | Додав: koizman | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гість