КІЦМАНЬ 600

Головна » 2011 » Травень » 4 » Місто готується до відзначення 66-ї річниці Великої Перемоги
16:58
Місто готується до відзначення 66-ї річниці Великої Перемоги
   Чимало часу відділяє нас від тих травневих днів, коли відлунали останні залпи
найстрашнішої в історії людства війни. У цей славний день ми повертаємося до
не забутньої весни 45-го, згадуємо тих, хто у жорстокій  битві виборов нашу перемогу.
    Війна пройшла залізним  плугом через кожне серце, кожну долю і кожне  життя.
Сувора її правда назавжди залишиться з нами.  Вона навічно у нашій пам'яті. Так, перемога була одна  на всіх, хто вступив у двобій з нацистською навалою.  І ніхто не стояв за ціною. Для України ця ціна  становила за різними даними від 8 до 10 мільйонів  людських життів, кожен другий з них поліг на фронтах, а кожен другий з тих, хто залишився у  живих, повернувся додому інвалідом. Україна, для  якої історія не скупилася на людські трагедії. попіл руйнувань, у моторошному побоїщі Великої Вітчизняної знову була викупана в крові.Пам'ять зобов'язує нас усіх цінувати те, за що віддали хиття наші діди і батьки. Для нас, їх вдячних  нащадків, кожен день Перемоги - це час осмислення  нашого минулого і сьогодення, можливість ще раз  оцінити мирне творення незалежної держави України.                                                              



  У День Перемоги по місту гратимуть духові оркестри. До святкового вбрання готуються вулиці. Організовано скошування зелених зон магістральних та центральних вулиць, площ, скверів, парку Слави, тощо. Здійснено заходи з озеленення скверів, побілки бордюрів вулиць, дерев. Як завжди, на 9 травня вулиці Кіцманя будуть охайними та святковими, тож запрошую всіх жителів нашого міста та його гостей прийняти участь у святі не зважаючи на будь-яку погоду, зазначив міський голова Кіцманя Сергій Булега.

Серед кіцманчан 17 ветеранів війни, з них – інваліди, учасники бойових дій, учасники війни та члени сімей померлих ветеранів – це ті категорії, до яких привернуто особливу увагу.  

 Заступник голови райдержадміністрації Валентина Рухтурак надала доручення відповідним посадовим особам про вжиття заходів з нагоди відзначення Дня Перемоги.

Учасники параду під звуки духового оркестру старанно карбуватимуть крок і тримати ряди в шеренгах. У цьому році це дійство буде злагодженіше, ніж у попередньому. Для керівників – це клопіт, а для дітей – задоволення. Сподіваємось, що 9 Травня – це чудове дійство, яке принесе радісну насолоду усім.

Категорія: Новини КІЦ | Переглядів: 958 | Додав: koizman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гість