КІЦМАНЬ 600

Головна » 2011 » Червень » 24 » Подяка за належну підготовку
15:24
Подяка за належну підготовку
 Кіцманська районна державна адміністрація та Кіцманська районна рада, щиро вдячні меру м. Кіцмань Булезі Сергію Борисовичу та колективам Районного будинку народної творчості та дозвілля: народному аматорському духовому оркестру  керівник Федорак  Дмитро Онуфрійович;  народному аматорському оркестру  народних інструментів керівник Стефюк Любов Миколаївна; народному аматорському хоровому колективу керівник Рудяк Денис Миколайович; народному аматорському театру фольклору «Кіцманчани» керівник Шевчик Марта Петрівна; етно-фольклорний самодіяльний театр "А калина не верба" керівник Сухарик Дмитро Васильович за належну підготовку та проведення етно-фистиваль «На гостини до Івана» присвяченого 70-річчю від дня народження видатного українського кінорежисера, кіносценариста та актора Івана Миколайчука.

 Творчість Івана Миколайчука ґрунтувалася на великій любові до всього українського: рідної землі, історії, природи, народних традицій, обрядів, народного побуту. Завдяки Вам у день ювілею митця відтворена атмосфера, яка надихала його до творення. Проведині Вами заходи вплелися у вінок слави Іванові Миколайчукові.

 Бажаємо подальших творчих успіхів, натхнення, здоров’я і благополуччя. З повагою Голова районної адмістрації О.Унгурян та Голова районної ради В.Ящук.

Категорія: Новини КІЦ | Переглядів: 909 | Додав: koizman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гість