КІЦМАНЬ 600

Головна » 2010 » Жовтень » 6 » Середа - останній день подання
17:28
Середа - останній день подання
У середу, 6 жовтня, Кіцманська районна організація "Партія Зелених України" завершила  подання документів у територіальні виборчі комісії для реєстрації кандидатів на місцевих виборах. Це визначено календарним планом основних організаційних заходів з підготовки та проведення виборів депутатів Верховної Ради АР Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 31 жовтня, оприлюдненим Центрвиборчкомом.
 
Середа - останній день, коли представники місцевих організацій партій, кандидати в депутати в одномандатному окрузі, в одномандатному мажоритарному окрузі, а також кандидати на посаду сільського, селищного, міського голови можуть подати в тервиборчком документи для реєстрації.
До 7 жовтня включно можна повторно подавати у тервиборчкоми заяви для реєстрації кандидатів із виправленими документами - у разі проблем із першою заявою. До 8 жовтня включно територіальна виборча комісія повинна ухвалити остаточне рішення щодо реєстрації кандидатів на вибори.
Відповідно до закону про місцеві вибори, кандидати повинні подати в тервиборчком заяву про реєстрацію кандидатом, заяву про згоду балотуватися, автобіографію, декларацію про майно й доходи за останній рік, 4 фотографії розміром 4x6 см. У разі висування кандидата партією до цього переліку додаються копії свідоцтва про реєстрацію місцевої організації партії, витяг із протоколу конференції місцевої партійної організації про висування кандидатів, виборчий список кандидатів.
До 9 жовтня включно Центрвиборчкому мають бути передані виборчий список кандидатів у депутати від місцевої організації партії та відомості про реєстрацію кандидатів у депутати, включених до цього списку. Також до цієї суботи включно мають бути оприлюднені відомості про реєстрацію кандидатів у депутати, включених до виборчого списку місцевої організації партії.
Місцеві вибори мають відбутися в останню неділю цього місяця - 31 жовтня. Виборча кампанія стартувала 11 вересня.
Категорія: Новини КІЦ | Переглядів: 921 | Додав: koizman | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гість