КІЦМАНЬ 600

Головна » 2011 » Листопад » 6 » Партія УДАР
16:16
Партія УДАР



























У неділю, 6 листопада, у Кіцмані відбулась робоча зустріч заступника голови Обласної організації партіії «УДАР» Олександра Шкурідіна з головою Кіцманської районої організації Панчуком Володимером Олексієвичом.

Виступаючи перед партійцями, заступник розповів:  28 жовтня у місті Хотин (Чернівецька обл.) після реконструкції була відкрита єдина у місті та районі дитячо-юнацька спортивна школа.

Завдяки участі у проекті Фонду братів Кличків "Старт до успіху!" великий комплекс отримав найбільші капіталовкладення з часу заснування у 1958 році. Тут працюватиме 7 секцій, де діти до 16 років мають змогу займатися гандболом, футболом, баскетболом, дзюдо, боксом, шахами та іншими видами спорту.



Привітати мешканців міста, району й області, які завітали на відкриття, приїхав засновник благодійної організації Віталій Кличко. Побачити знаменитого українця прийшов мало не весь райцентр.

Мерія Хотина передала Віталію подарунки – картину із зображення Хотинської фортеці та солом’яний боксерський пояс, витканий місцевими майстрами.


Категорія: Новини КІЦ | Переглядів: 1029 | Додав: koizman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гість